Belöning

Vi vill tacka våra kunder för att arbeta med oss och hjälpa vår tjänst bli bättre år efter år. Vilket bättre sätt att säga tack än genom att belöna dig med olika städtjänster mm!

Många kunder är väldigt nöjda och rekommenderar oss gärna till vänner och bekanta. Det är vi väldigt tacksamma för!

Om du känner till ett företag, förening eller privatperson som skulle kunna dra nytta av Kristallrents tjänster, bli vår röst och berätta för dem om oss och få olika belöningar.

Få gratis städning mm

Få 20 timmars gratis hemstädning genom att värva 5 personer som kund till Kristallrent.
Få 1 månads gratis kontorsstädning, samt städutrustning och städmedel värt 500 kr genom att värva ett annat företag som kund till Kristallrent.
Få städutrustning och städmedel värt 500 kr, samt 20 timmars gratis hemstädning genom att värva en bostadsrättsförening som kund till Kristallrent.
Få 2 st biobiljetter genom att värva 10 st Prenumeranter till vårt Kristallrent Nyhetsbrev.
Få 2 st biobiljetter genom att värva 15 st ”Gillare” av våra sidor på Facebook, LinkedIn, Instagram eller Twitter.

Du kan också hjälpa oss genom att sprida ordet genom att ”Dela” våra inlägg på Facebook, LinkedIn, Instagram och Twitter, samt skriva en recension på Reco.se.

Våra riktlinjer för belöning av städtjänster:

Du måste vara en kund till Kristallrent för att delta. Biobiljetter kommer att skickas till din postadress eller tas med vid nästa städtillfälle efter att du har uppnått alla kriterier. Städutrustningen kommer tas med vid nästa städtillfälle efter att ett avtal har skrivits med förening eller företag.