Möbeltvätt

Professionell Möbeltvätt när du väljer Kristallrent som din städleverantör i Stockholm

Våra specialister inom möbeltvätt använder toppmodern utrustning och senaste rengöringsprocesser för att göra ditt hem eller företag gnistrande!

Kristallrent hjälper dig att göra ditt hem eller verksamhet mer inbjudande genom att använda vår proffskunskap för att hålla miljön som du älskar fräsch och ren. Vi erbjuder ett komplett sortiment av städtjänster där du kan fokusera på en eller alla tjänster du behöver. Blanda eller matcha om så önskas, trygg i vetskapen att om du beställer några eller flera tjänster på en viss dag, är Kristallrent alltid där för att hantera alla dina rengöringsbehov både nu och i framtiden.

Läder- och textilrengöring

Vi ger dina läder- och textilklädda möbler ett nytt liv. Dina tyg eller skinnsoffor, stolar och ottomaner kommer att se helt nya ut och hjälpa till att ta fram det vackra i dina nyligen rengjorda mattor. Vi kan rengöra alla tyger och överdragsfläckar på mikrofiber, siden, linne, bomull, mocka och ull samt andra textilier. Du kommer bli förvånad över hur mycket ljusare dina möbler kommer att se ut när smuts, damm, pollen, jord, matrester, bakterier, svamp, mänskliga hudceller, hår, djurhår och mer avlägsnats genom vår grundliga rengöring. Vi erbjuder även djupdammsugning och även behandling för att hjälpa dina överdrag att stöta bort smuts och motstå missfärgning.

Miljövänlig Rengöring – pläd, filtar, överdrag och mattor

För dem som föredrar kemikaliefri rengöring, erbjuder vi vårt miljövänliga rengöringsalternativ, som är 100% giftfritt och miljövänliga rengöringsmedel som är helt biologiskt nedbrytbara. Miljövänlig rengöring hjälper till att få bort damm, smuts och andra allergener från ditt hem eller företagsklimat, samtidigt som det skyddar den yttre miljön från angrepp av kemiska gifter som äventyrar vårt ekosystem och hotar samhällshälsan.

Andra specialiserade Städtjänster

Ytterligare städtjänster som vi erbjuder är gardin- och draperirengöring, husdjursrelaterad fläck- och luktborttagning, madrasstvätt samt kakelrengöring. Oavsett vilken del av ditt hem eller företagslokal som behöver rengöras och förskönas, har Kristallrent kompetens att göra jobbet.

 

En bekväm rengöring som du kan lita på

Vi förstår att dina möbler kan vara en av de största investeringarna i ditt hem. Med detta i åtanke, kan du räkna med Kristallrents expertis för att få jobbet gjort rätt. Våra utbildade medarbetare utför samma högeffektiva varmvattenrengöring vid möbeltvätt som vi använder på mattor.

Det hela börjar med en undersökning av dina möbler för att fastställa lämplig teknik, särskilt för eventuella problemområden. Då kan vi använda våra speciellt utvalda rengöringsmedel för att kraftfullt men säkert rengöra dina möbler. Våra experter ser till att allt görs rätt, utan att skada tyget.
Resultatet blir renare och mer slittåliga möbler samt förbättrad luftkvalitet. Du kommer att bli av med smuts, damm och andra föroreningar som samlas i sprickor och springor i dina textil- och skinnmöbler. Och du kan trösta dig i det faktum att bättre vård förlänger livet på din investering.

Rengöra – Skydda – Bevara

Vi kan fräscha upp och skydda möblerna efter varje rengöring, precis som vi gör med vår mattrengöring. Våra experter sprayar skyddmedel på dina möbler för att skapa en osynlig hinna runt fibrerna. Detta förbättrar skyddet mot torr jord, vattenbaserade fläckar och dagligt slitage. Vi kan också använda en luktfräschare som neutraliserar dåliga lukter genom att eliminera det vid källan. Målet efter varje möbelrengöring är en fräsch, ren doft där dina möbler fortsätter att se bra ut år efter år.

Skinnmöbler

Även skinnmöbler behöver en regelbunden rengöring. De utsätts för samma smuts och föroreningar som textilmöbler. Men till skillnad från textilmöbler, så kan skinnmöbler även förlora fukt och mjukhet över tiden. Rengöringsmedel och balsam som du kan köpa i affären ger omedelbar lindring, men de kan också orsaka långvariga skador. Korrekt underhåll kräver en erfaren professionell behandling. Kristallrent använder säkra och professionella läderrengöringsmetoder tillsammans med mjukgöring och skydd som fräschar upp dina skinnmöbler, utan skadliga biverkningar.

Så nöj dig inte med tråkiga möbler och köp inte nytt. Låt vår professionella möbeltvättjänst föra nytt liv i din favoritstol eller soffa. Från soffstädning till soffrengöring till alla textil- och lädermöbler i ditt hem, får du en rengöring som du kan lita på.

Vår filosofi

Vi tror på att göra alla jobb rätt. Som kund har du rätt att förvänta dig förstklassig service och ett enastående utfört jobb, och det är precis vad du får från Kristallrent. Oavsett om ditt jobb är stort eller litet, kan du räkna med oss att ge det den uppmärksamhet den förtjänar. Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

Garanti och RUT – avdrag

På Kristallrent, är vi glada att kunna erbjuda våra kunder en 24-timmars 100 % ren garanti över vårt arbete. Om du inte är helt nöjd med ett jobb, meddela oss inom 24 timmar, så kommer vi tillbaka för en gratisomgång, utan frågor. Det är ett sätt att visa hur mycket vi värdesätter dig eller din verksamhet. Alla hushållsnära tjänster ingår i skattereduktionen som innebär att ni alltid betalar bara 50 % av kostnaderna.

Fakturering/betalning

  • Endast betalning via faktura.
  • Fakturan skickar vi via e-post alternativt med posten och man betalar i efterskott.
  • Moms är alltid inräknat i priset.
  • För RUT-avdragsadministration tillkommer det en avgift på 49kr.