Trädgård

Vi på Kristallrent utför all typ av trädgårdsskötsel och blomvård i Stockholm

Kristallrent ger full service inom trädgård, inredning, blommor och event. Vi designar, installerar, samverkar och underhåller bostäder, offentliga och privata, interiört och exteriört samt tillfälliga utrymmen. Med en nick till framtiden och en blinkning till det förflutna, frodas vår naturliga och estetiska känsla i Stockholms industriella landskap.

Oavsett om ditt projekt är inför en försäljning, en insamling, ett kalas, ny trädgård för bed & breakfast eller en bukett till en kollega… Vi är ditt bästa naturliga val. Våra tjänster omfattar trädgårdsdesign, trädgårdskonsultation, konstruktion, underhåll, utrymmesplanering, byggnadsställning, eventdesign, blomdesign, belysning, bevattning, möbeldesign och mer.

Vi ger full service i Stockholm och dess förorter inom trädgårdsdesign och installation för små och stora ytor. Vi konstruerar, installerar och underhåller inomhusträdgårdar och utför säsongsinredning både inne och ute. Vi har erfarenhet av gröna tak, terrasser, hustak inom bostadsfastigheter och affär och handel men även gröna ”vardagsrum” både inomhus och utomhus.

  • Har du köpt nya blommor och växter men har svårt att plantera? Då kan vi hjälpa dig med både plantering och inredning.
  • Har du ogräs eller annat oönskat? Vi på Kristallrent tar hand om allt ogräs som du har i dina rabatter, runt om huset och fasaden. Vi tar även hand om trimning av buskar, häckar och rosor.
  • Har ditt gräs vuxit till och du ska åka på semester? Har du bara inte tid eller lust att sköta gräsmattan? Då finns vi till din hjälp och utför även trädbeskärning samt trädfällning.
  • Under vintern tar vi hand om snöskottning, bortförande av snö och is på taket samt sandning.
  • Vi utför även löpande trädgårdsskötsel i din bostadsförening eller skola.