Mattvätt

Professionell Mattvätt när du väljer Kristallrent som din städleverantör i Stockholm

Våra specialister inom mattvätt använder toppmodern utrustning och senaste rengöringsprocesser för att göra ditt hem eller företag gnistrande!

Kristallrent hjälper dig att göra ditt hem eller verksamhet mer inbjudande genom att använda vår proffskunskap för att hålla miljön som du älskar fräsch och ren. Vi erbjuder ett komplett sortiment av städtjänster där du kan fokusera på en eller alla tjänster du behöver. Blanda eller matcha om så önskas, trygg i vetskapen att om du beställer några eller flera tjänster på en viss dag, är Kristallrent alltid där för att hantera alla dina rengöringsbehov både nu och i framtiden.

Mattvätt av experter

Vi vet att du kommer att älska resultatet och finna hela processen, rengöringen och efterbehandlingen smärtfri, effektiv och givande. Våra vänliga, professionella mattrengörare kommer att arbeta med dig för att få fram det vackra i rena och fräscha mattor för ditt hem eller lokal.

Pläd- och filttvätt

På Kristallrent behandlar vi dina pläd och filtar lika professionellt som vi gör med dina mattor. Vi är fullt utrustade att hantera ditt hem oavsett storlek. Vi erbjuder även specialrengöring och behandlingstjänster för dina dyrbara orientaliska mattor, vilket ger dem den extra speciella vård de förtjänar och grundlig men skonsam rengöring som de behöver. Hämtning och leverans ingår alltid i vår mattrengörings- och orientaliska mattstädtjänst, men kan även i vissa fall rengöras på plats.

Miljövänlig Rengöring – mattor, pläd, filtar och överdrag

För dem som föredrar kemikaliefri rengöring, erbjuder vi vårt miljövänliga rengöringsalternativ, som är 100% giftfritt och miljövänliga rengöringsmedel som är helt biologiskt nedbrytbara. Miljövänlig rengöring hjälper till att få bort damm, smuts och andra allergener från ditt hem eller företagsklimat, samtidigt som det skyddar den yttre miljön från angrepp av kemiska gifter som äventyrar vårt ekosystem och hotar samhällshälsan.

Andra specialiserade Städtjänster

Ytterligare städtjänster som vi erbjuder är gardin- och draperirengöring, husdjursrelaterad fläck- och luktborttagning, madrasstvätt samt kakelrengöring. Oavsett vilken del av ditt hem eller företagslokal som behöver rengöras och förskönas, har Kristallrent kompetens att göra jobbet.

Professionell djuprengöring av experterna

På Kristallrent vet vi att varje enskild mattvätt är unik. Det är därför vi börjar vår mattstädning med en fullständig analys av din matta, noterar eventuella hårdsmutsade områden eller där många personer passerar. Sedan använder våra rengöringspecialister en högeffektiv varmvattenbaserad rengöringssmetod för att avlägsna ingrodd smuts och skräp som kan eller inte kan ses med blotta ögat.

Vår filosofi

Vi tror på att göra alla jobb rätt. Som kund har du rätt att förvänta dig förstklassig service och ett enastående utfört jobb, och det är precis vad du får från Kristallrent. Oavsett om ditt jobb är stort eller litet, kan du räkna med oss att ge det den uppmärksamhet den förtjänar. Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

Garanti och RUT – avdrag

På Kristallrent, är vi glada att kunna erbjuda våra kunder en 24-timmars 100 % ren garanti över vårt arbete. Om du inte är helt nöjd med ett jobb, meddela oss inom 24 timmar, så kommer vi tillbaka för en gratisomgång, utan frågor. Det är ett sätt att visa hur mycket vi värdesätter dig eller din verksamhet. Alla hushållsnära tjänster ingår i skattereduktionen som innebär att ni alltid betalar bara 50 % av kostnaderna.

Fakturering/betalning

  • Endast betalning via faktura.
  • Fakturan skickar vi via e-post alternativt med posten och man betalar i efterskott.
  • Moms är alltid inräknat i priset.
  • För RUT-avdragsadministration tillkommer det en avgift på 49kr.